0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

EXPERTISE   *
SNELLE LEVERING   *
UITERMATE SCHERPE PRIJZEN    *
EXCELLENTE SERVICE (9+)    * 
30 DAGEN BEDENKTIJD 
Houtklovers

Lumag houtklover

Zoekt u een houtklover van hoogwaardige kwaliteit? U bent dan bij de juiste webshop beland.
Wij zijn namelijk dé Lumag specialist van Nederland en België. Op deze pagina kunt u het ruime aanbod aan Lumag houtklovers bekijken.

Wij bieden u de laagste prijs garantie, zodat u altijd een goede prijs voor de machines betaalt.

Waar kunt u de Lumag houtkloofmachine voor gebruiken?

De Lumag houtklover wordt gebruikt om stukken boomstam in meerdere delen te kloven. U kunt dit hout gebruiken voor de houtkachel, open haard of voor een vuurkorf. De meeste modellen Lumag houtklovers zijn geschikt voor particulier gebruik. Dit zijn de liggende en staande houtklovers, die functioneren op 230 en 400 volt. Naast deze houtkloofmachines heeft Lumag ook een aantal machines voor professioneel gebruik. Deze werken op krachtstroom en de aftakas. 

Wat is voor u de beste Lumag houtklover?

Bij de Lumag houtklovers heeft u keuze uit veel verschillende modellen. Een eenvoudige Lumag houtkloofmachine is erg geschikt om als particulier te gebruiken. Dit zijn de houtklovers die functioneren op het normale stroomnetwerk. De geavanceerde modellen worden vooral door professionals gebruikt. Deze Lumag houtklovers kunnen zowel stammen in stukken zagen als het hout kloven.

Bij het uitzoeken van een Lumag splijtklover kunt u op diverse punten letten. Het belangrijkste is de drukkracht van de kloofmachine. De drukkracht bepaalt hoe groot de stammen (doorsnede/diameter) kunnen zijn, die de klover kan verwerken. Zo is de Lumag HOS5A (5 ton drukkracht) geschikt tot een diameter van 25 cm en kan de Lumag HOS8A wel diameters van 35-45 cm aan. De maximale te kloven diameter kan variëren. Deze is afhankelijk van de hardheid van het hout en de moeilijkheidsgraad (zijtakken, noesten, etc.).

In de productomschrijving van elke machine staat wat de maximale lengte en doorsnee van een de houtstam mag zijn. Het is verstandig om de productomschrijvingen van meerdere machines door te nemen, zodat u kunt bepalen welke machine aan uw eisen voldoet. Uiteraard zijn alle Lumag houtkloofmachines veilig in gebruik. Daarnaast is het mogelijk om, naast de standaard 2 jaar garantie, 3 jaar extra te claimen. Dit kan op op de website van de importeur van Lumag: Matom. Alle staande houtklovers worden geleverd inclusief een splijtkruis. U klooft daarmee het hout in vier delen, in plaats van in twee delen. Een splijtkruis wordt gebruikt bij relatief makkelijke stammen hout, tot een diameter van 20-25 cm.

Weet u niet zeker welke Lumag houtklover de beste keuze voor u is? Neem dan contact op.

Wilt u de Lumag houtklover kopen?

U profiteert van meerdere voordelen als u de Lumag houtklover via onze webshop bestelt. Wij leveren een excellente klantenservice. Klanten waarderen onze service dan ook met een 9+!! Voor 16.00 uur besteld (en betaald via iDEAL), is de volgende werkdag in huis. 30 dagen bedenktijd en en uitermate scherpe prijs. 

Houtklovers

Minimal Price: 335,00 335