0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

EXPERTISE   *
GRATIS LEVERING (boven €150)   *
UITERMATE SCHERPE PRIJZEN    *
EXCELLENTE SERVICE (9+)    * 
30 DAGEN BEDENKTIJD 
Steen-tegelzaagmachines

Lumag tegelzaag

Een goede Lumag tegelzaagmachine mag niet ontbreken als u tijdens uw klussen met tegels werkt. In onze webshop bieden wij verschillende modellen van de Lumag tegelzaag aan, die voor diverse materialen geschikt zijn.

De kans is zeer groot dat u een machine kunt vinden die perfect aansluit bij uw werkzaamheden. Bij onze Lumag webshop weet u zeker dat u kwalitatief hoogwaardige machines koopt.

De Lumag steen-tegelzaagmachines koopt u voor de beste prijs bij Lumag.org; dé Lumag winkel van Nederland en Belgie.

 • Lumag STM350-800

  Lumag STM350-800

  Een krachtige steen- en tegelzaagmachine met een maximale zaaglengte van 800 mm en een max...

  Normale prijs: € 1.087,00

  Aanbieding: € 999,00

 • Lumag STM450-700

  Lumag STM450-700

  De Lumag STM450-700PRO is een krachtige steen- en tegelzaagmachine met een maximale zaagle...

  Normale prijs: € 1.329,00

  Aanbieding: € 1.219,00

 • Lumag FS350-1200PRO

  Lumag STM350-1200PRO

  Een krachtige, professionele steen- en tegelzaagmachine met een maximale zaaglengte van 1....

  Normale prijs: € 1.813,00

  Aanbieding: € 1.649,00

 • Lumag ZS-700PRON

  Lumag ZS-700PRON

  De Lumag ZS-700PRON is een zeer krachtige 400 volt diamant blokken- en steenzaagmachi...

  Normale prijs: € 4.475,00

  Aanbieding: € 4.099,00

Waarvoor kunt u gebruik maken van de Lumag steenzaag?

U kunt de Lumag tegelzaag gebruiken voor het zagen van tegels en stenen. Zo kunt u altijd het materiaal op de gewenste maat zagen. De Lumag tegelzaag wordt onder andere gebruikt bij het aanleggen van bestrating, keukens en badkamers. Een lumag steenzaagmachine zorgt voor een nauwkeurig resultaat.

Welke Lumag tegelzaag is het meest voor u geschikt?

Bij het uitzoeken van de Lumag tegelzaag is het van belang om op meerdere punten te letten. Elke zaag heeft namelijk andere kenmerken. U wilt tenslotte dat de zaag de juiste kenmerken heeft, zodat u uw werk eenvoudig, veilig en efficiënt kunt uitvoeren. In de productomschrijving kunt u lezen voor welke materialen een bepaalde Lumag steenzaag geschikt is. Met de steenzagen kunnen niet alleen diverse steensoorten (zoals bakstenen en klinkers) gezaagd worden, maar ook tegels, beton en dakpannen. Bij elke Lumag tegelmachine staat in de productomschrijving wat de maximale zaagdiepte en de maximale zaaglengte is. Tevens kunt u lezen van welke motor de machine is voorzien en wat de afmetingen van de machine zijn. Alle Lumag tegelzagen worden geleverd met één of meerdere zaagbladen. Deze zaagbladen zijn geschikt voor vrijwel alle materialen, waardoor u meteen gebruikt kunt maken van de Lumag tegelmachine. Om het gebruik van de Lumag tegelmachine veilig te maken is elke machine voorzien van een PRCD veiligheidsschakelaar. U heeft 2 jaar garantie op deze machines.

Wilt u de Lumag tegelzaag kopen?

U profiteert van diverse voordelen als u de Lumag tegelzaag bij onze website koopt. Zo worden al onze artikelen aangeboden tegen een scherpe prijs, via onze laagste prijs garantie. Daarnaast geniet u van onze excelltente klantenservice. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9+. Naast de tegelzaag bieden wij andere artikelen voor het straatwerk aan. Bekijk al onze straatwerk producten!

Meest verkochte tegelzaagmachine: Lumag STM 350-800