0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

VÓÓR 16.00 UUR BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS   *
UITERMATE SCHERPE PRIJZEN    *
EXCELLENTE SERVICE    * 
30 DAGEN BEDENKTIJD 
Hakselaars

Lumag hakselaar

Een goede hakselaar is onmisbaar voor tuinders en hoveniers. Is uw oude hakselaar aan vervanging toe of wilt u de handige Lumag hakselaar aanschaffen? Lumag.org is dé specialist op het gebied van Lumag machines in Nederland & Belgie. Wij bieden dan ook diverse soorten hakselaars aan de laagste prijs garantie.

Bij Lumag bent u verzekerd van een geweldige kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Waar dient u op te letten bij het uitzoeken van een Lumag hakselaar?

U kunt op diverse punten letten bij het uitzoeken van een Lumag hakselaar. Op deze pagina kunt u de diverse modellen zien die wij aanbieden. Bij elk model is de inhoud van de tank en het vermogen anders. Deze onderdelen bepalen hoe krachtig de Lumag elektrische hakselaar is en hoe lang u er gebruik van kunt maken, voordat de brandstof bijgevuld moet worden. Met een krachtige hakselaar kunt u dikkere takken versnipperen. U kunt in de productomschrijving lezen voor welke takken een bepaald model geschikt is. Zo zijn sommige modellen geschikt voor takken tot 60 mm doorsnee, terwijl de krachtigste hakselaar gebruikt kan worden voor takken met 120 mm doorsnee. Bij enkele Lumag hakselaars kan de trommel versteld worden. Dit maakt het reinigen van de trommel erg eenvoudig. Elke Lumag hakselaar wordt geleverd met gehoorbeschermers en een veiligheidsbril.

Wilt u dat de Lumag hakselaar meteen klaar is voor gebruik? U kunt dan bij het bestellen van de hakselaar ook een servicebeurt bestellen. Deze servicebeurt staat bij de aanbevolen producten. Wij zorgen er dan voor dat de Lumag hout versnipperaar startklaar is. Het monteren, afstellen, aanvullen van olie en brandstof en grondig testen wordt door ons gedaan. Dit bespaart u veel tijd en u kunt direct zonder problemen aan de slag.

Waarvoor wordt de Lumag hout versnipperaar gebruikt?

De Lumag hakselaar wordt gebruikt voor het versnipperen van hout. Bij werkzaamheden in de tuin of in een park kunnen veel houtresten ontstaan, bijvoorbeeld door het snoeien van bomen en het weghalen van struiken. Deze takken kunt u in de Lumag hakselaar plaatsen zodat deze versnipperd worden. Door de takken te versnipperen neemt het hout minder ruimte in beslag en het is makkelijker weg te brengen.

Wilt u de Lumag hakselaar bestellen?

U kunt binnen enkele minuten een Lumag hakselaar bestellen via onze webshop. Bestelt u voor 16:00 uur een Lumag hakselaar? U heeft dan de volgende werkdag de machine in huis (mits betaalt via iDEAL). Bestellen bij Lumag heeft meerdere voordelen. Wij leveren een excellente klantenservice (9+ uit honderden beoordelingen), 30 dagen bedenktijd en altijd de laagste prijs. 

Video Lumag HC1000EW