Hakselaars

Lumag hakselaar

Een goede hakselaar is onmisbaar voor tuinders en hoveniers. Is uw oude hakselaar aan vervanging toe of wilt u de handige Lumag hakselaar aanschaffen? Lumag.org is dé specialist op het gebied van Lumag machines in Nederland & Belgie. Wij bieden dan ook diverse soorten hakselaars aan de laagste prijs garantie.

De Lumag hakselaars zijn voorzien van een elektrische of benzinemotor. Hakselaars met een benzinemotor zijn krachtiger dan de elektrische versie. Daartegenover staat dat een elektrische hakselaar stiller werkt en minder onderhoud nodig heeft. (onderaan de pagina leest u meer handige informatie over de Lumag hakselaars)

NU 5 JAAR GARANTIE BIJ AANKOOP VAN EEN LUMAG HAKSELAAR!!
(* lees de voorwaarden op de productpagina)

Bij Lumag bent u verzekerd van een geweldige kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
 1. Lumag HC10-NL Hakselaar
  Deze compacte benzine hakselaar heeft een krachtige 6,5 ... Lees verder
  Regular Price € 1.293,00 Special Price € 1.099,00
  Waardering:
  s:2:"90";%
 2. Lumag HC10E-NL Hakselaar
  Een krachtige elektrische hakselaar met een 2200 Watt ... Lees verder
  Regular Price € 1.293,00 Special Price € 1.189,00
 3. Lumag HC10PRO-NL Hakselaar
  Krachtige Lumag benzine hakselaar, met een 6,5 pk benzinemotor ... Lees verder
  Regular Price € 1.571,00 Special Price € 1.329,00
  Waardering:
  s:3:"100";%
 4. Lumag HC15-NL Hakselaar
  Uitermate krachtige benzine hakselaar, nu tijdelijk inclusief gratis ... Lees verder
  Regular Price € 2.297,00 Special Price € 2.099,00
  Waardering:
  s:2:"90";%
 5. Lumag HC15E-NL Hakselaar
  Zeer krachtige elektrische Lumag HC15E-NL hakselaar voorzien van een ... Lees verder
  Regular Price € 2.491,00 Special Price € 2.289,00
  Waardering:
  s:3:"100";%
 6. Lumag HC15PRO-NL Hakselaar
  Zeer krachtige Lumag benzine hakselaar, met een 15 ... Lees verder
  Regular Price € 2.781,00 Special Price € 2.549,00
  Waardering:
  s:3:"100";%
 7. Lumag HC15H-NL Hakselaar
  Zeer krachtige benzine hakselaar voorzien van een 15 pk ... Lees verder
  Regular Price € 4.233,00 Special Price € 3.849,00
 8. Lumag HC15HZ-NL Hakselaar
  Zeer krachtige aftakas aangedreven hakselaar voorzien van een hydraulische ... Lees verder
  Regular Price € 4.717,00 Special Price € 4.299,00
 9. Lumag HC20HZ-NL Hakselaar
  Zeer krachtige aftakas aangedreven hakselaar voorzien van een hydraulische ... Lees verder
  Regular Price € 5.080,00 Special Price € 4.649,00

Waar dient u op te letten bij het uitzoeken van een Lumag hakselaar?

Bij het kiezen van een hakselaar is de maximale (en gangbare) diameter van het hout van belang. Deze maximale diameter hangt nauw samen met de soort motor van de versnipperaar (benzine of elektrisch). Daarnaast speelt hakselsysteem een belangrijke rol. Lees onderstaand meer informatie, om zo de juiste keuze te maken.

Maximale diameter en type motor

U kunt op diverse punten letten bij het uitzoeken van een Lumag hakselaar. Op deze pagina kunt u de diverse modellen zien die wij aanbieden. Hierbij is de aandrijving van belang: benzine motor of elektrisch. Over het algemeen zijn de benzine hakselaars krachtiger, waardoor zij dus grotere diameters kunnen verhakselen. U kunt in de productomschrijving lezen voor welke takken een bepaald model geschikt is. Zo zijn sommige modellen geschikt voor takken tot 60 mm doorsnee, terwijl de krachtigste hakselaar gebruikt kan worden voor takken met  maximaal 120 mm doorsnee. Bij enkele Lumag hakselaars kan de invoertrechter scharnierbaar. Dit maakt het reinigen van de trommel en vervangen van de messen erg eenvoudig. Elke Lumag hakselaar wordt geleverd met gehoorbeschermers en een veiligheidsbril.

Hakselsysteem

De meeste hakselaars van Lumag zijn voorzien van een Duplex mestrommel. Deze mestrommel heeft 2 messen, die continu draaien voorbij een contrames. De gebruiker dient de takken tegen de mestrommel te duwen, waarna deze de tak verhakselt en naar het contrames trekt. De Lumag HC15H-NL is voorzien van een hydraulische invoerwals. Met deze invoerwals hoeft de gebruiker niet zelf het hout in te voeren. De invoerwals grijpt het hout en trekt deze gelijkmatig (op de perfecte snelheid) naar binnen. Dit is een groot gebruikersgemak, zeker bij takken met doornen en/of stekels.  

Wilt u dat de Lumag hakselaar meteen klaar is voor gebruik?

U kunt dan bij het bestellen van de hakselaar ook een servicebeurt bestellen. Deze servicebeurt staat bij de aanbevolen producten. Wij zorgen er dan voor dat de Lumag hout versnipperaar startklaar is. Het monteren, afstellen, aanvullen van olie en brandstof en grondig testen wordt door ons gedaan. Dit bespaart u veel tijd en u kunt direct zonder problemen aan de slag.

Waarvoor wordt de Lumag hout versnipperaar gebruikt?

De Lumag hakselaar wordt gebruikt voor het versnipperen van hout. Bij werkzaamheden in de tuin of in een park kunnen veel houtresten ontstaan, bijvoorbeeld door het snoeien van bomen en het weghalen van struiken. Deze takken kunt u in de Lumag hakselaar plaatsen zodat deze versnipperd worden. Door de takken te versnipperen neemt het hout minder ruimte in beslag en het is makkelijker weg te brengen.

Wilt u de Lumag hakselaar bestellen?

U kunt binnen enkele minuten een Lumag hakselaar bestellen via onze webshop. Bestelt u voor 16:00 uur een Lumag hakselaar? U heeft dan de volgende werkdag de machine in huis (mits betaalt via iDEAL). Bestellen bij Lumag heeft meerdere voordelen. Wij leveren een excellente klantenservice (9+ uit honderden beoordelingen), 30 dagen bedenktijd en altijd de laagste prijs. 

Video

Onderstaand handige gebruikersvideo's van de Lumag HC10-NL en de Lumag HC15H-NL.

Video Lumag HC10-NL

Video Lumag HC15H-NL