Rupsdumpers

Lumag rupsdumper

Zoekt u een wendbare en praktische rupsdumper? Dan kunt u eens kijken naar een Lumag rupsdumper. Lumag heeft diverse soorten rupsdumpers in het assortiment. De kans is daardoor zeer groot dat wij een Lumag dumper aanbieden die aan uw wensen voldoet. Ook profiteert u bij ons van de scherpe prijzen.

UNIEK SERVICEPAKKET: alle Lumag dumpers en kruiwagens worden startklaar geleverd (volledig opgebouwd en afgesteld).  Daarnaast ontvangt u ook nog een gratis onderhoudsbeurt (zie voorwaarden).

Met een Lumag dumper bent u verzekerd van kwaliteit & optimale service!!

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
 1. Lumag MD300
  Deze mini rupsdumper heeft een 6,5 pk motor, ... Lees verder
  € 2.229,00
 2. Lumag MD500
  Deze mini rupsdumpers heeft een 6,5 pk motor ... Lees verder
  € 2.599,00
 3. Lumag MD500H
  Deze mini rupsdumper, met hydraulische kiepbak, heeft een ... Lees verder
  € 3.299,00
 4. Lumag MD500HPRO
  Deze mini rupsdumper, met hydraulische kiepbak, heeft een ... Lees verder
  € 3.699,00
 5. Lumag MD500HPROHT
  Deze ideale "hulp" heeft een unieke high tip ... Lees verder
  € 4.699,00

Waarvoor kan de Lumag elektrische dumper gebruikt worden?

De Lumag rupsdumper wordt gebruikt voor het vervoeren van diverse materialen. In de laadbak kunnen bijvoorbeeld zand of stenen worden vervoerd. De Lumag elektrische dumper valt onder de mini dumpers. Dit betekent dat deze dumper zeer wendbaar is en dat deze ook gebruikt kan worden op plekken waar een gewone dumper te groot voor is. De dumper komt goed van pas bij het leeghalen en aanleggen van een tuin. Dankzij de rupsbanden kan de Lumag rupsdumper eenvoudig en stabiel over diverse ondergronden rijden.

Hoe kunt u een Lumag elektrische dumper kiezen?

Aangezien wij de Lumag specialist in Nederland zijn bieden wij verschillende rupsdumpers aan. Elk model heeft weer andere eigenschappen. Zo heeft u keuze uit een Lumag rupsdumper met een hydraulische kiepbak of een handmatige kiepbak. Natuurlijk wilt u ook weten wat het maximale laadvermogen van een Lumag rupsdumper is. In onze webshop vindt u onder andere rupsdumpers die 300 kg of 500 kg kunnen dragen. Vrijwel alle dumpers hebben een automatische veiligheidsrem waardoor u ze veilig op een ongelijkmatig oppervlak neer kunt zetten. Elke Lumag elektrische dumper heeft een uitgebreide productomschrijving waar u alle benodigde informatie kunt vinden. Hierbij kunt u denken aan de motor, de brandstof, de snelheid, het gewicht en de garantie. Op basis van deze informatie kunt u bepalen welke Lumag rupsdumper voor u de beste keuze is. U kunt de Lumag elektrische dumper voorzien van bepaalde onderdelen zodat u de dumper ook voor andere doeleinden kan gebruiken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een sneeuwschuiver of een houttransportmodule te monteren. Deze onderdelen kunt u tevens bestellen in onze webshop. Wilt u even kijken naar andere soorten mini dumpers? Bekijk ook onze hydraulische varianten!

Een Lumag rupsdumper bestellen

Voor het bestellen van de Lumag rupsdumper bent u bij Lumag aan het juiste adres. De Lumag rupsdumper kan altijd zeer snel bezorgd worden. De machines die voor 16:00 uur besteld worden, worden de volgende dag geleverd. Heeft u per ongeluk de verkeerde machine besteld? U mag een ongebruikte machine gratis retourneren. Daarnaast heeft u 30 dagen bedenktijd.

Video Lumag rupsdumper

Bij de Lumag MD300, MD300G, MD500 en MD500H zijn als accessoires ook andere bakken of (hout)dragers leverbaar.
Het grote voordeel van de dumpers is de breedte. Met een breedte tussen de 64 en 71,5 cm kunt u bijna altijd met de dumpers door een poort of smal gangpad rijden. De rupsaandrijving zorgt ervoor dat de machine zeer wendbaar is en tevens geschikt voor alle ondergronden.