0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

EXPERTISE   *
GRATIS LEVERING (boven €150)   *
UITERMATE SCHERPE PRIJZEN    *
EXCELLENTE SERVICE (9+)    * 
30 DAGEN BEDENKTIJD 
Diamantzaagbladen

Diadema Diamantzaagblad

Zoekt u een zaagblad dat geschikt is voor de hardste materialen? Dan is het Diadema en/of Lumag Diamantzaagblad een zeer goede keuze.

Deze diamantzaagbladen zijn uitermate geschikt voor steenzagen, doorslijpers, tegelzaagmachines, etc. De zaagbladen zijn verkrijgbaar in 350 mm en 450 mm. Dit met asgaten van 20, 25,4 en 30 mm. 

Onderstaan al onze diamantzaagbladen aan de laagste prijs garantie.

Waar kunt u het Diadema Diamantzaagblad voor gebruiken?

Het Lumag diamantzaagblad kan gebruikt worden voor het zagen van diverse materialen. Welke materialen dat zijn hangt af van het type zaagblad. Enkele voorbeelden van materialen zijn natuursteen, beton, bakstenen en klinkers. Bij de meeste zaagbladen is het van belang om er enkel harde materialen mee te zagen. Zo blijft het zaagblad in een optimale conditie. Bij enkele zaagbladen is het beter om harde en zachte materialen af te wisselen. In de productomschrijving kunt u lezen hoe u het zaagblad het beste kunt gebruiken. Het Diadema Diamantzaagblad is onmisbaar bij het uitvoeren van verschillende werkzaamheden. Het zaagblad kan gebruikt worden bij het aanleggen van een badkamer, keuken, straat of terras. Dankzij het blad kunt u alle materialen op de gewenste maat zagen.

Hoe kunt u het juiste Diadema Diamantzaagblad uitzoeken?

Bij het uitzoeken van het juiste Lumag beton zaagblad is het belangrijk dat u let op de materialen waarvoor het zaagblad geschikt is. Een Lumag beton zaagblad is ontwikkeld voor het zagen van beton. Ook gewapend betond kan met dit zaagblad gezaagd worden. Tevens kan het zaagblad gebruikt worden voor diverse steensoorten, grindtegels en bakstenen. In de productomschrijving van elk Lumag diamantzaagblad kunt u lezen voor welke materialen het zaagblad geschikt is. De meeste zaagbladen zijn geschikt voor droogzagen en natzagen. Als u voor een Lumag diamantzaagblad met turbosegmenten kiest, dan wordt het stof beter afgevoerd en het zagen zal minder tijd kosten. U kunt alle informatie over een bepaald Lumag diamantzaagblad vinden in de uitgebreide productomschrijving in onze webshop.

Het bestellen van de Diadema Diamantzaagblad 

Via onze website kunt u binnen enkele minuten een Diadema diamantzaagblad kopen. Alle artikelen die vandaag voor 16:00 uur besteld worden, heeft u de volgende werkdag in huis. U krijgt 30 dagen bedenktijd voor uw aankoop. Heeft u per ongeluk het verkeerde zaagblad besteld? Dan mag u het zaagblad retourneren.