Diesel Trilplaten

Lumag Diesel Trilplaat - 5 Jaar Garantie!

Het assortiment diesel trilplaten van Lumag bestaat uit de standaard trilplaat (ook wel sleeptriller genoemd) en de geschakelde trilplaat.
De geschakelde trilplaat loopt zowel vooruit en achteruit.

Hoewel de geschakelde variant gebruiksvriendelijker is, geeft de standaard trilplaat een mooier resultaat.
Dit komt door het onbalansgewicht van deze trilplaat, die voorin de machine geplaatst is.

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk dat uw trilplaat binnen 1 á 2 werkdagen gratis aan huis geleverd is.

Alle Lumag trilplaten worden geleverd inclusief gratis rubbermat en wielenset.

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
 1. Lumag RPi31DE
  Deze compacte (voorwaarts en achterwaarts lopende) Lumag RPI31DE ... Lees verder
  Regular Price € 2.842,00 Special Price € 2.699,00
  Waardering:
  s:3:"100";%
 2. Lumag RPi38DE
  Deze krachtige (voorwaarts en achterwaarts lopende) diesel trilplaat ... Lees verder
  Regular Price € 3.507,00 Special Price € 3.299,00

Aanvullende informatie:

Lumag Trilplaat in actie:

1-2-3 waarborg

Op alle benzine trilplaten ontvangt u de 1-2-3 waarborg. 
Dit wordt u exclusief aangeboden door Matom BV (importeur Lumag). Hieronder vindt u de uitleg en voorwaarden: 

1. maand niet goed, geld terug garantie*.

Indien uw Lumag product, om welke reden ook, niet geheel aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het binnen 1 maand na aankoop, in complete staat als bij aankoop, terugbrengen naar het verkooppunt waar u het product hebt gekocht, voor een volledige terugbetaling of een omruiling. Het bewijs van aankoop moet worden overlegd. 

2. jaar volledige garantie.

Mocht uw Lumag product binnen 2 jaar na aankoopdatum (bij industrieel gebruik 1 jaar) defect raken als gevolg van materiaal- en/ of constructiefouten, dan garandeert Matom kostenloze vervanging van alle defecte onderdelen, of van de gehele machine (uiteraard na

beoordeling door technici van Lumag) als blijkt dat:

- het product juist is gebruikt;
- het product alleen tekenen van normaal gebruik/slijtage vertoont;
- het product niet is gerepareerd door onbevoegden;
- een bewijs van aankoop wordt getoond;
- het product volledig, met alle toebehoren wordt aangeboden. 

3. jaar garantie op de loncin motor.

Mocht de Loncin motor binnen 3 jaar na aankoopdatum (bij industrieel gebruik 2 jaar) defect raken als gevolg van materiaal- en/ of constructiefouten, dan garandeert Matom kostenloze vervanging van alle defecte onderdelen, of van de gehele machine uiteraard na beoordelen door technici van Lumag en als blijkt dat:

- het product niet onjuist is gebruikt;
- het product alleen tekenen van normaal gebruik/slijtage vertoont;
- het product niet is gerepareerd door onbevoegden;
- een bewijs van aankoop wordt getoond;
- het product volledig, met alle toebehoren wordt aangeboden.

Matom heeft vertrouwen in zijn producten en biedt professionele gebruikers een uitstekende garantie. Deze garantiebepalingen zijn bedoeld als aanvulling op uw contractuele rechten als professioneel gebruiker of uw wettelijke rechten als niet professionele privégebruiker.

*1 maand niet goed geld terug garantie!

Indien uw Lumag Trilplaat niet geheel aan uw verwachtingen voldoet, kunt u deze producten binnen 1 maand na aankoop terugbrengen naar de dealer waar u het product hebt gekocht, voor een volledige terugbetaling of een omruiling.

Voorwaarden:
De klant is gerechtigd, binnen 1 maand na factuurdatum de Trilplaat te retourneren.
Stel MATOM minimaal 3 dagen voor retournering van uw in kennis van het feit dat u gebruik wilt maken van de “niet goed geld terug garantie”. Dit kan schriftelijk (Matom B.V. Energieweg 1 6651KT Druten) of per e-mail (info@matom.nl). Vermeld altijd uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, bank of gironummer, naam van de MATOM dealer waar u de Trilplaat heeft gekocht en de reden van uw retourzending. U ontvangt per e-mail of telefonisch een bevestiging van uw verzoek (inclusief retourformulier). MATOM zal daarna uw dealer op de hoogte brengen van de retournering van uw machine. Het retour brengen van de Trilplaat dient u zelf te verzorgen.
Heeft u de Trilplaat besteld bij of via een MATOM internet dealer dan zal deze dealer de machine retour laten halen door zijn transporteur. De kosten van deze retourzending zijn voor uw rekening (€ 32,- voor Nederland, € 49,- voor België: prijzen zijn excl. BTW).
U mag de Trilplaat uitsluitend retourneren als deze onbeschadigd is en niet defect! Wij gaan er daarnaast van uit dat u uw machine schoon inlevert!
U retourneert de Trilplaat in onbeschadigde toestand inclusief alle accessoires en de verpakking aan uw leverancier (MATOM dealer) inclusief de originele aankoopfactuur.
Zo spoedig mogelijk na de retourontvangst van uw product door uw MATOM dealer, doch uiterlijk binnen 1 maand, wordt het aankoopbedrag (onder aftrek van eventuele verzendkosten, zie internet dealer) overgemaakt op de door u vermelde bank- of girorekening.
Beschadigde machines en machines met elke andere afwijking van het aan u geleverde, kunnen niet worden geretourneerd op basis van een beroep op de “niet goed geld terug garantie”.
Iedere klant mag 1x van deze service gebruik maken.