Trilstampers

Lumag trilstamper

Heeft u een nieuwe trilstamper nodig? Dan is de Lumag trilstamper een zeer goede optie. Lumag biedt namelijk kwalitatief hoogwaardige producten aan tegen de scherpste prijzen. Onze ruime voorraad maakt het mogelijk dat uw trilstamper binnen 1 á 2 werkdagen gratis aan huis geleverd is.

Onderstaand alle Lumag trilstampers verkrijgbaar aan de Laagste Prijs Garantie. 

Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
 1. Lumag VS80C
  Deze benzine trilstamper, met een slagkracht van 1200 ... Lees verder
  Regular Price € 1.450,00 Special Price € 1.329,00
 2. Lumag VS80CM
  Deze benzine trilstamper heeft een extra smalle stampvoet ... Lees verder
  Regular Price € 1.511,00 Special Price € 1.389,00
 3. Lumag VS80S
  Deze benzine trilstamper, met een 4,1 PK benzine ... Lees verder
  Regular Price € 1.511,00 Special Price € 1.389,00
 4. Lumag VS80SM
  Deze benzine trilstamper, met een 4,1 PK benzine ... Lees verder
  Regular Price € 1.571,00 Special Price € 1.439,00
 5. Lumag LVS-30GX
  Deze benzine trilstamper heeft een krachtige, speciaal voor ... Lees verder
  Regular Price € 2.128,00 Special Price € 1.939,00
 6. Lumag LVS80-GX
  Deze benzine trilstamper heeft een krachtige, speciaal voor ... Lees verder
  Regular Price € 2.781,00 Special Price € 2.529,00
 7. Lumag LVS80-GXSM (Honda)
  Een benzine trilstamper met een extra smalle stampvoet en ... Lees verder
  Regular Price € 2.781,00 Special Price € 2.529,00

Voor welke werkzaamheden is de Lumag trilstamper geschikt?

Bij het aanleggen van straatwerk is het nodig om de ondergrond te verdichten. Met de Lumag trilstamper kunt u eenvoudig aarde, zand en andere grondsoorten verdichten. De ondergrond is dan stabiel en stevig zodat er tegels of stenen op gelegd kunnen worden. Dankzij het kleine formaat van de Lumag benzine trilstamper is deze zeer geschikt om te gebruiken voor smalle stukken grond en greppels. U kunt met deze machine nauwkeurig te werk gaan, maar u kunt ook grote oppervlakken aanstampen. Voor het verdichten van grote oppervlakken kunt u tevens gebruik maken van een trilplaat.

Wat zijn de kenmerken van de Lumag vibratiestamper?

Bij de Lumag vibratiestamper heeft u keuze uit meerdere modellen. Elk model heeft andere eigenschappen. U kunt op basis van deze eigenschappen bepalen welke Lumag trilstamper het meest geschikt is. Het verschil tussen de machines zit onder andere in de slagkracht, de afmetingen van de grondplaat, het aantal slagen per minuut en de motor. Deze onderdelen bepalen hoe krachtig de machine is en hoe lang het duurt voordat het gehele oppervlak verdicht is. Wilt u meer informatie over een bepaalde Lumag benzine trilstamper? Als u op de machine klikt dan kunt u de productomschrijving lezen. Daarin staan alle specificaties vermeld en u kunt extra informatie over de machine lezen. Op basis van deze informatie kunt u bepalen welke Lumag trilstamper u nodig heeft voor uw werkzaamheden. Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht kan de Lumag vibratiestamper makkelijk verplaatst en vervoerd worden. Vrijwel alle trilstampers worden geleverd inclusief een transportwielenset. Daarnaast krijgt u 2 jaar garantie op de machine en 3 jaar garantie op de motor.

De Lumag trilstamper kopen

Als u de Lumag trilstamper via onze website bestelt, dan profiteert u van meerdere voordelen. Dankzij onze scherpe prijzen weet u zeker dat u nooit te veel betaalt. Daarnaast wordt de Lumag benzine trilstamper de volgende werkdag geleverd, als u deze vandaag voor 16:00 uur bestelt (en betaalt via iDEAL). Bij elke aankoop krijgt u 30 dagen bedenktijd en wij leveren een excellente service. Op onze website kunt u nog veel meer praktische machines en accessoires vinden. Bekijk al onze lumag producten!

Productvideo's Lumag trilstampers

Onderstaand een aantal video's van de Lumag trilstampers.

Lumag VS80S