0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

EXPERTISE   *
SNELLE LEVERING   *
UITERMATE SCHERPE PRIJZEN    *
EXCELLENTE SERVICE (9+)    * 
30 DAGEN BEDENKTIJD 
Straatwerk

Lumag straatwerk machines

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede machine voor uw straatwerk? Dan bent u bij Lumag aan het juiste adres. Lumag staat bekend om de geweldige kwaliteit en scherpe prijzen. De straatwerk machines van Lumag zijn uitermate geschikt voor semi-professioneel gebruik.

Ons assortiment:

- trilplaten;
- trilstampers;
- trilwals
- steenknippers;
- steen- & tegelzaagmachines;
- doorslijpers;
- diamantzaagbladen;
- handgereedschappen.

Wij leveren uw straatwerk machine Gratis aan huis!!

Lumag straatwerkmachines

De meest verkochte straatwerkmachine van Lumag is de trilplaat. Deze trilplaten zijn van geweldige kwaliteit en uitermate geschikt voor semiprofessioneel gebruik. De Lumag trilplaten zijn voorzien van een Loncin motor, die bekend staat om kracht en betrouwbaarheid.

Naast de trilstampers bieden wij ook een breed assortiment aan Lumag steenknippers. Deze zijn voor alle soorten gebruikers geschikt (ook professioneel) en de kwaliteit wordt benadrukt door maar liefst 7 jaar garantie. Aanvullend op de steenknippers heeft Lumag ook de doorslijper in het assortiment. De zogenaamde bandenzagen, die vooral gebruikt worden voor het zagen van stoeprandbanden, tegels, stenen en beton(banden).

Waarvoor worden de Lumag straatwerkmachines gebruikt?

De machines van Lumag zijn van zeer goede kwaliteit en uitermate geschikt voor semi-professioneel gebruik. Ze kunnen zeer regelmatig intensief ingezet worden en leveren een geweldig resultaat. Daar waar een straatwerkmachine iedere dag, bijna gehele dagen ingezet worden (professioneel gebruik) is Lumag niet geschikt. Uitzondering op bovenstaande zijn de steenknippers en tegelknippers van Matom, de Lumag handgereedschappen en de Diamena diamantzaagbladen in klasse 1.

Uitstekende kwaliteit vertaalt zich in extra garantie en testrecht

Lumag levert een geweldige kwaliteit. Dit is onder andere terug te zien aan de extra garantie die gegeven wordt op bepaalde straatwerkmachines. Zo is het mogelijk om op de trilplaten van Lumag 3 jaar extra (dus totaal 5 jaar) garantie te claimen. De motoren van Loncin zijn standaard uitgerust met 3 jaar garantie en op vele machines geldt het 1-2-3-waarborg.

Wilt u de Lumag machine bestellen?

Alle machines kunt u online via onze website bestellen. Het is ook mogelijk uw bestelling per telefoon of email te plaatsen. Zie hiervoor onze contactgegevens. De betaling kan online (iDEAL/bankoverschrijving) of contant aan de chauffeur bij afleveren. Bestellingen voor 16.00 uur (en betaalt via iDEAL/contant), worden de volgende werkdag aan huis geleverd. Wij leveren een excellente klantenservice, dus ook na uw aankoop blijft u klant bij ons!!

Straatwerk

Minimal Price: 51,00 51