0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

EXPERTISE   *
SNELLE LEVERING   *
UITERMATE SCHERPE PRIJZEN    *
EXCELLENTE SERVICE (9+)    * 
30 DAGEN BEDENKTIJD 
Steenknippers

Matom Steenknipper

Bent u op zoek naar een professionele steenknipper voor een scherpe prijs? Dan bent u bij Lumag.org aan het juiste adres.

Wij bieden verschillende modellen voor het knippen van o.a. stenen, klinkers, tegels, kalkzandstenen, gasbeton en gipsblokken. Alle steenknippers zijn van absolute topkwaliteit en voorzien van 7 jaar garantie.

Onderstaand al onze steenknippers die gratis aan huis geleverd worden.

Steenknipper

Ons uitgebreid assortiment knippers bestaat uit steenknippers, klinkerknippers, tegelknippers, kalkzandsteenknippers, gasbetonknippers en gipsblokkenknippers. Alle steenknippers worden geproduceerd door het Nederlandse bedrijf Orit en zijn geschikt voor (ieder) professioneel gebruik. De knippers worden vaak in combinatie met de Lumag trilplaat en of Matom handgereedschap besteld. Ook het handgereedschap wordt geproduceerd door Orit.

Klinkerknipper & Tegelknipper

Wij bieden meerdere modellen klinker- en tegelknippers, geschikt voor licht en zwaar gebruik. Afhankelijk van de zwaarte van het uit te voeren werk, is de klinkerknippers zijn voorzien van 1 of 2 spindels. De Matom klinker-tegelknipper KN4300 is bijvoorbeeld geschikt voor zwaar werk en voorzien van 2 spindels. De Matom klinker knipper KN 1500UL is ultra licht, uitgevoerd met 1 spindel en alleen geschikt voor het lichtere werk (o.a. sierbestrating).

Steenknipper bestellen?

U kunt de Matom steenknipper eenvoudig bestellen via onze webshop. De levering is razendsnel en u ontvangt altijd de beste prijs & een excellente service. Klanten waarderen onze service gemiddeld met een 9+. Naast de online betaalmethoden is het ook mogelijk om contant aan de chauffeur te betalen. Wilt u meer informatie, neem dan contact op. Wij helpen u graag!

Video Matom Steenknipper


Steenknippers

Minimal Price: 240,00 240