0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

EXPERTISE   *
SNELLE LEVERING   *
UITERMATE SCHERPE PRIJZEN    *
EXCELLENTE SERVICE (9+)    * 
30 DAGEN BEDENKTIJD 
Dumpers

Lumag mini dumper

Als u op zoek bent naar een Lumag mini dumper, dan bent u aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de Lumag specialist van Nederland en Belgie. U kunt in deze webshop diverse soorten mini rupsdumpers bekijken en bestellen. Alle machines hebben een geweldige kwaliteit en een lange levensduur.

Alle Lumag mini dumpers worden startklaar afgeleverd.

Onze productcategorieën:
- Rupsdumpers;
- Hydraulische dumpers;
- Accudumpers;

In welke situaties kunt u gebruik maken van de Lumag mini rupsdumper?

Een Lumag mini dumper is ideaal voor het vervoeren van materialen. U kunt onder andere tegels, grondsoorten en kiezels vervoeren met de Lumag mini dumper. Dankzij het kleine formaat en de wendbaarheid is de mini dumper zeer geschikt voor kleine of smalle ruimtes. In de meeste gevallen zal de dumper worden gebruikt voor tuinwerkzaamheden. U kunt de dumper eenvoudig door de poort of over een tuinpad verplaatsen. De stevige wielen of de rupsbanden zorgen ervoor dat de Lumag mini dumper met gemak over verschillende ondergronden kan rijden.

Waar dient u op te letten bij het kiezen van de Lumag mini dumper?

Bij de Lumag mini rupsdumper heeft u keuze uit verschillende soorten. Wij bieden namelijk de Lumag mini rupsdumper, de Lumag elektrische dumper (accudumper) en de hydraulische dumper aan. Zo kunt u eenvoudig de mini dumper vinden die past bij uw werkzaamheden. Elke soort heeft zijn eigen voordelen. Zo is de mini rupsdumper voorzien van rupsbanden. Dit zorgt ervoor dat de machine altijd stabiel staat en dat deze over vrijwel alle ondergronden kan rijden zonder vast te lopen. Het voordeel van de Lumag elektrische dumper is dat deze een elektromotor heeft. Dit betekent dat de machine geen brandstof nodig heeft en milieuvriendelijker is. De hydraulische dumpers hebben allemaal een kiepbak waardoor het storten van materiaal zeer makkelijk is. Daarnaast bevatten enkele machines een zelfladende bak. U heeft dan geen aparte machine nodig voor het laden van deze Lumag mini dumper. Wilt u meer weten over een bepaalde machine? Dan kunt u de productomschrijving raadplegen. Daarin staan de specificaties en extra informatie over de machine.

De Lumag mini dumper bestellen

Wilt u de Lumag mini dumper bestellen? U kunt eenvoudig deze machine bestellen via onze website. Bij ons bent u verzekerd van een scherpe prijs en alle dumpers worden gratis startklaar geleverd. 

Video Lumag MD-500 E:

Lumag Minidumper VH500 D:

Dumpers

Minimal Price: 1.799,00 1799