Aggregaten

Aggregaat

Op zoek naar een kwalitatief goede aggregaat? Dan is de Lumag aggregaat absoluut een goede keuze. De Lumag aggregaten zijn geschikt voor professioneel gebruik, krachtig, compact & uitermate scherp geprijsd.

Wij leveren uw aggregaat gratis aan huis!

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
 1. Lumag G3E
  WEGENS OVERWELDIGENDE INTERESSE UITVERKOCHT. IN MAART WEER (BEPERKT) ... Lees verder
  Regular Price € 652,00 Special Price € 639,00
  Niet op voorraad
 2. Lumag G8E
  Dit krachtig 8000W benzine aggregaat is van professionele ... Lees verder
  Regular Price € 1.559,00 Special Price € 1.429,00

Kies de juiste aggregaat

Bij het selecteren van een geschikte aggregaat, is het van belang rekening te houden met de piekspanning van de te gebruiken elektrisch apparaten. Sommige apparaten vragen tijdens het opstarten meer vermogen van de aggregaat, dan tijdens normaal gebruik (continu vermogen). Dit komt vooral voor bij gereedschap zonder aanloopstroombegrenzer. Denk hierbij aan hogedrukreinigers, haakse slijpers, lasgereedschap, airco’s, etc. Afhankelijk van de machine, kan dit een piekvermogen van 3 t/m 7 maal het normale vermogen. De hoogte van de piekstroom kunt u achterhalen bij de leverancier van de te gebruiken elektrische machines.

Voorbeeld: een elektrisch apparaat heeft een vermogen van 800 watt, zonder aanloopstroombegrenzer. De piekstroom van het apparaat heeft een vermenigvuldiging van 3x het normale vermogen (volgens de betreffende leverancier). De piekstroomafname is hierdoor 2400 watt (3x800 watt). De aggregaat moet in dit geval dan ook een minimaal vermogen van 2400 watt hebben.

Bij twijfel, neem dan contact op. Wij helpen u graag.

Lumag aggregaat

De Lumag aggregaat bestelt u bij uiteraard bij Lumag.org. Wij zijn dé Lumag specialist van Nederland en Belgie. Voordelen: expertise, excellente klantenservice, razendsnelle gratis levering & de beste prijs!

Wilt u de Lumag aggregaat bestellen?

Indien u de aggregaat snel in huis wilt hebben, dan kunt u deze direct via onze webshop bestellen. Voor 16.00 uur bestelt (en betaalt via iDEAL) is de volgende werkdag in huis. U kunt eventueel ook via email of telefonisch bestellen.

Interesse in meerdere generatoren? Klik dan op generatoren voor ons gehele assortiment.