Motormaaiers

Lumag motormaaier

Zoekt u een goede motormaaier? Dan is het zeker de moeite waard om te kijken naar een Lumag motormaaier.
Wij bieden diverse motormaaiers aan. Met onze motoren bent u verzekerd van een geweldige maaikwaliteit.

Dankzij onze laagste prijs garantie weet u zeker dat u nooit te veel betaalt.

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
 1. Lumag HGS580
  Deze krachtige (6,5 pk) ruwterreinmaaier (cirkelmaaier, pottenmaaier) is ... Lees verder
  Regular Price € 1.329,00 Special Price € 1.219,00
 2. Lumag HGS87564
  Deze krachtige, 6 pk, ruwterreinmaaier (cirkelmaaier, pottenmaaier) is ... Lees verder
  Regular Price € 2.176,00 Special Price € 1.999,00
 3. Lumag HGM87555
  Deze krachtige mulchmaaier en ruwterreinmaaier is geschikt voor ... Lees verder
  Regular Price € 2.418,00 Special Price € 2.199,00

Waarvoor kunt u de Lumag cirkelmaaier gebruiken?

De Lumag motormaaier is gemaakt voor het maaien van diverse grassoorten en onkruid. De Lumag motormaaier is voorzien van wielaandrijving, waardoor het het maaien van gras een eenvoudige klus wordt. U hoeft minder kracht te zetten en het maaien duurt minder lang. De Lumag grasmaaier wordt voornamelijk gebruikt door hoveniers en tuinders. Zij gebruiken deze machine om parken, sportvelden en tuinen te onderhouden. Tevens kunt u als particulier een motormaaier aanschaffen om uw gazon in perfecte staat te houden.

Welke Lumag ruwterreinmaaier is de beste keuze voor u?

Op deze pagina kunt u zien welke motormaaiers wij aanbieden. De modellen wisselen op verschillende punten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Lumag motormaaier met een zijuitworp of met een mulch functie. Bij de zijuitworp wordt het afgesneden gras via de zijkant van de Lumag cirkelmaaier uitgeworpen. Er ontstaat dan een strook gras. Dit is ideaal als u het gras wilt gebruiken als veevoer. Bij de mulch functie wordt het afgesneden gras juist verspreid over het grasveld. Het gras wordt dan gebruikt om het grasveld te bemesten. Daarnaast is de maaihoogte bij enkele modellen verstelbaar. Deze functie komt goed van pas als u diverse soorten grasvelden maait. U kunt dan altijd de gewenste hoogte instellen. Tevens kunt u letten op de wendbaarheid van de Lumag motormaaier. Bij kleine grasvelden en bij grasvelden met krommingen is het handig als de maaier zeer wendbaar is. Dit is minder belangrijk als u grote en rechte grasvelden maait. In de productomschrijving kunt u meer informatie vinden over een bepaalde Lumag ruwterreinmaaier, waaronder over de inhoud van de tank en de brandstof.

De Lumag motormaaier kopen

Als u de Lumag motormaaier bij Lumag.org bestelt, dan heeft dit meerdere voordelen. U heeft de Lumag motormaaier de volgende werkdag al in huis, als u vandaag voor 16:00 uur de machine bestelt (en betaalt via iDEAL). Weet u niet zeker welke motormaaier de beste keuze is? Neem dan contact op. Wij leveren een excellente klantenservice (9+ uit honderden beoordelingen). Daarnaast ontvangt u tevens de laagste prijs garantie. Bekijk ook onze andere machines voor in de tuin.