Trilnaalden

Trilnaald

Op zoek naar een kwalitatief goede trilnaald voor trilwerkzaamheden? Dan is de Lumag trilnaald een geschikte keuze. De compacte trilnaalden van Lumag zijn uitermate geschikt voor het verdichten van beton van onder andere kleine funderingen, vloeren, lateien, balken, etc. Voor de zwaardere trilwerkzaamheden zijn de trilnaald motoren geschikt.

Direct uw trilnaald nodig? Geen probleem, wij leveren gratis en snel aan huis!

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
 1. Lumag LFRH-15E
  Deze zeer compacte trilnaald is uitstekend geschikt om ... Lees verder
  € 175,00
  Waardering:
  s:3:"100";%
 2. Lumag LFR15E
  Deze aandrijving voor een trilnaald heeft een 230 ... Lees verder
  Regular Price € 301,00 Special Price € 289,00
 3. Lumag LFR-40
  Deze krachtig, benzine motor van Lumag is geschikt ... Lees verder
  Regular Price € 361,00 Special Price € 349,00

Werking trilnaalden

De trilnaald is uitermate geschikt om luchtbellen en ingesloten lucht uit pas gestort betonspecie te verwijderen. Tijdens het trillen verschijnen de luchtbellen aan de oppervlakte. Na elke stortlaag moet het beton getrild worden. Hierdoor wordt het beton verdicht (dichtere massa) en ontstaat een sterk en kwalitatief goed betonwerk. Tijdens het trillen moet niet de bekisting en/of de bewapening aangeraakt worden. Dit kan leiden tot ongewenste trillingen. De beton moet getrild worden tot het oppervlak rond de trilnaald glanzend nat is. Trek vervolgens de trilnaald voorzichtig/langzaam uit het beton, zodat deze zich goed kan herstellen.

De trilnaalden van Lumag zijn gemakkelijk in gebruik en goed gebalanceerd.

Compacte Lumag trilnaald

De compacte trilnaalden van Lumag zijn geschikt voor de lichtere trilwerkzaamheden. Denk hierbij aan kleine funderingen, vloeren, etc. Voor de zwaardere trilwerkzaamheden zijn de Lumag motoren in combinatie met een grotere trilnaald geschikt.

Trilnaald motoren

De trilnaald motoren worden gebruikt in combinatie met een 35-45 mm Ø (diameter) trilnaald. Hiermee kunt u uitstekend zwaardere trilwerkzaamheden uitvoeren, zoals het verdichten van beton. De elektrische modellen zijn goed uit gebalanceerd en het frame van alle modellen is draaibaar. De aansluiting van de trilnaald op de motor vindt plaats middels een snelkoppeling. Tevens zijn de motoren te gebruiken met een vuilwaterpomp.

Wilt u een Lumag trilnaald bestellen?

Als dé Lumag specialist van Nederland en Belgie bieden wij altijd de beste prijs. Naast de beste prijs ontvangt u ook een razendsnelle gratis levering & een excellente klantenservice. Bestellen kan via onze webshop, telefonisch of per email.

Interesse in meerdere bouwmachines van Lumag? Klik dan op machines voor de bouw.