Matom Banden-tegeltang MTKSH-2H

Matom Banden-tegeltang MTKSH-2H

Matom Banden-tegeltang MTKSH-2H

Waardering:
100% of 100

Deze Matom banden- en tegeltang (ook wel tegel tiller genoemd) zorgt voor het eenvoudig transporteren en leggen van grote tegels, banden of inritblokken. De banden- en tegeltang moet u met twee mensen bedienen maar kan door het hijsoog ook machinaal gebruikt worden. Met een draagcapaciteit van 150 kg en een gripdiepte van 4 cm is eenvoudig te besturen. De breedte van de tegels moet liggen tussen de 50 en 108cm.

De tegels kunnen volledig tegen elkaar aangelegd worden. Zoals u op de afbeelding kunt zien heeft de tegel tiller aan beide zijden een hoekprofiel (waar de tegel tussen klemt bij het heffen) maar aan één zijde zit aan het hoekprofiel een horizontale strip. Als je de tegel moet plaatsen rust dit gedeelte op de reeds op zijn plaats liggende tegel en zal daarna de tegel op de gewenste voegafstand neergelegd kunnen worden (door beide de tegel tiller te laten zakken).

U ontvangt 7 jaar garantie op onze banden-tegeltang!

€ 189,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Meer informatie
VerzendkostenNL: gratis // BE: €27,50
Deze banden- en tegeltang is vooral geschikt als een tegel-tiller. U kunt tegels tot 108 cm en een maximaal gewicht van 150 kg eenvoudig transporteren en plaatsen worden.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Matom Banden-tegeltang MTKSH-2H
Uw waardering
Klantvragen
Geen vragen