Lumag LC3500iO

Lumag LC3500iO

Lumag LC3500iO

Schrijf een review over dit product

Deze 3300 Watt inverter generator is voorzien van een open frame. De inverter technologie zorgt ervoor dat er nooit risicovol spanningsverlies zal optreden. Daarom is deze generator geschikt voor al uw gereedschap, maar ook geschikt voor computers en audioapparatuur.

De LC3500iO is erg milieuvriendelijk en schoon. De generator is namelijk uitgerust met een "LC-POWER" koolstofarme energie motor die voldoet aan de Amerikaanse epa3 emissienorm.

Onderstaand meer details en extra informatie.

 

Regular Price € 1.275,00 Special Price € 999,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Meer informatie
BrandstofEuro loodvrije benzine
Continue vermogen3.000 Watt; 3.7 kVA
Aansluiting2 x 230 Volt, 1 x 12 Volt
Tankinhoud9 liter
Werktijd5 uur op 1 tank
Geluidsniveau68,5 dB (A)
Gewicht33 kg
Garantie2 jaar
MerkLumag
Verzendkosten€ 25,- (verzending op mini-pallet)

Intelligente revolutie regeltechniek
De automatische regeling van de motor bespaart 11% brandstof voor de gebruikers en het voldoet aan de nieuwste Amerikaanse EPA3 milieu-emissienorm. Hierdoor kunt u 5 uur lang werken op één tank.

Geluidsniveau
Het geluidsniveau van 52 dB op 7 meter afstand (30% lager dan die van een gewone generator) zorgt ervoor dat deze generator geschikt is voor allerlei locaties (werk, recreatie en thuisgebruik).

Inverter technologie
De inverter technologie zorgt voor een goede spanningstabiliteit, zodat u alle apparatuur kunt aansluiten en geen last heeft van spanningspieken. Binnen het nominale vermogen wordt een hoge kwaliteit en met een zuiverheidsgraad gegarandeerd. Dit maakt deze inverter bij uitstek geschikt voor de voeding van computers, audioapparatuur, communicatie apparatuur, medische apparatuur en andere producten die een ononderbroken stroomvoorziening vragen.

2 inverters koppelen
Indien u twee inverters koppelt (parallel schakelt) kunt u de capaciteit verdubbelen. Een 3.300 Watt inverter kan dan 6.600 Watt afgeven.

Inverter-systeem
Het inverter-systeem kan, op een snelle en nauwkeurige manier, uw aangesloten product beschermen door het berekenen van de juiste spanning (THD) verandering, veroorzaakt door verschillende belastingen.

Bedieningspaneel
Het bedieningspaneel geeft een aantal eenvoudige markeringen aan zoals de generator uitgang, overbelasting of een tekort aan olie. De status kan worden bevestigd met lampjes.

EU-norm
De LC3500iO maakt gebruik van "FM-SPWM II" professionele inverter voeding (ontwikkeld door Loncin) en voldoet aan de secundaire EU-norm van communicatiekracht. De kwaliteit van het uitgangsvermogen heeft GB, 2802 G2 en THD (totale harmonische vervorming) overschreden en kan daarmee ruim voldoen aan de secundaire norm van internationale communicatie macht. Daarnaast is de generator volledig in overeenstemming met de Europese EMC (elektromagnetische compatibiliteit) eisen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lumag LC3500iO
Uw waardering
Klantvragen
Geen vragen