Lumag KM800

Lumag KM800

Lumag KM800

Waardering:
90% of 100

Deze krachtige 6,5 pk veeg- en sneeuwschuifmachine heeft een borstelbreedte van 80 cm. Deze machine wordt geleverd inclusief een opvangbak (inhoud: 53 liter) en een sneeuwschuif (breedte: 82 cm). U koopt eigenlijk 3 machines in 1; een veegmachine, een vuilopvangmachine en een sneeuwschuiver. De KM800 is perfect voor het vegen van allerlei ondergronden zoals asfalt, beton en straatstenen.

Daarnaast is deze machine ook voorzien van een elektrostart of te wel een elektrisch startsysteem. U kunt de machine aansluiten op een 230 V verlengkabel en de machine dan elektrisch starten. Uiteraard kunt u ook gewoon gebruik maken van de trekstarter op de motor.

Onderstaand meer details en extra informatie.

Regular Price € 1.208,00 Special Price € 1.099,00
Beschikbaarheid: eind juli 2024.
Meer informatie
TypeBenzine
MotorLuchtgekoelde 1-cil. 4-takt OHV benzinemotor / 6,5 pk / 196 cc
Motor fabrikantLoncin (3 jaar garantie)
Type brandstofEuro loodvrije benzine
Tankinhoud3,6 liter
Start systeemTrekstarter
Elektrisch startenJa, starten met verlengkabel op 230 V mogelijk
Breedte machine80 cm
Borstel breedte80 cm
Doorsnede borstel35 cm
Type borstelPolypropyleen, 24 rechte en 2 conische binnenborstels
Borstel omwentelingen320 RPM
Wielen aangedrevenJa
Versnellingen vooruit5
Maximale snelheid3 km per uur
Versnellingen achteruit2
Sneeuwschuif meegeleverdJa, breedte: 82 cm
Opvangbak meegeleverdJa, inhoud: 53 liter
Geluidsniveau106 dB (A)
Gewicht85 kg
Garantie2 jaar en 3 jaar op motor (Loncin)
MerkLumag
VerzendkostenNL: gratis // BE: €27,50

Aandrijving
De achterwielen van de Lumag KM800 worden aangedreven door een 6,5 pk sterke Loncin benzinemotor. Daarnaast heeft de machine 7 versnellingen (5 voorwaarts en 2 achterwaarts). U hoeft uiteraard niet te schakelen tijdes het vegen, maar zet de machine vooraf in een voor u prettige stand (snelheid).

Borstel
De machine is voorzien van een zwenkbare, in hoogte verstelbare borstel. Hierdoor kunt u met deze machine ook alles naar één kant (en niet alleen maar vooruit) vegen. De veegborstel bestaat uit 24 losse borstels, welke elk individueel te vervangen zijn. Door middel van het inknijpen van één van de rode veiligheidshendels op de duwboom, wordt de borstel in werking gezet.

Motor
De krachtige 6,5 pk motor is voorzien van een optimaal olie/luchtfiltersysteem (i.v.m. de grote hoeveelheden stof die kunnen ontstaan bij veegwerkzaamheden in een droge omgeving, is het gebruik van een olie luchtfilter combinatie het beste). De kleinste stofdeeltjes worden door de olie uit de aangezogen lucht gefilterd.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lumag KM800
Uw waardering
Klantvragen
Geen vragen