Veel Gestelde Vragen

Is de prijs inclusief Btw?

Wij hanteren zeer scherpe prijzen. In veel gevallen zijn wij dan ook de goedkoopste van Nederland en Belgie. Alle vermelde prijzen zijn inclusief Btw. U wordt dus tijdens het bestelproces niet negatief verrast met extra (verborgen) kosten.

Wat zijn de verzendkosten?

Uw bestelling wordt in Nederland en Belgie gratis aan huis geleverd. Tijdens het bestelproces kunt u een gewenste leverdag selecteren.

Kan ik veilig betalen?

Bij ons kunt u geheel veilig op verschillende manieren betalen. Wij werken samen met de betaalprovider Buckaroo en u kunt betalen via iDEAL, bankoverschrijving en rembours (+€13,-). Voor meer informatie over de betaling klikt u op veilig betalen.

Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?

Wanneer u voor 14.00 uur besteld en betaald, dan kan uw bestelling de volgende werkdag al geleverd worden. Er dient dan wel voor een betaalmethode (iDEAL en Mister Cash) gekozen te worden die gelijk het geld overmaakt aan onze betaalprovider. Betaling via bankoverschrijving duurt ongeveer 2 a 3 werkdagen. 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

U bepaalt zelf op welke werkdag uw bestelling geleverd wordt. Tijdens het bestelproces kunt u uw gewenste leverdag selecteren. Wij verwerken de order en uw bestelling wordt op de afgesproken werkdag geleverd. Indien u een 06-nr invult bij uw persoonlijke gegevens, dan ontvangt u op de leverdag (in de ochtend) een sms met indicatie van de levertijd. Zo weet u op 2 uur nauwkeurig hoe laat uw bestelling geleverd wordt. 

Hoe lang heb ik bedenktijd?

Nadat uw bestelling geleverd is, heeft u nog 2 weken bedenktijd. Binnen deze twee weken is het mogelijk het product retour te sturen. Dit gebeurd altijd in overleg en onder voorwaarde dat het product niet gebruikt is. Uw product mag niet gebruikt zijn. Zie de retourprocedure voor meer info.

Wat als mijn product defect gaat in de toekomst?

Wij waarderen u altijd als klant, zowel voor als na de aankoop. Dat is ook de reden waarom wij een eigen reparatieservice hebben. Zo kunnen we klanten snel helpen en eventuele reparaties intern uitvoeren. Meer informatie over de reparatieservice vindt u hier: reparatie

Andere vragen?

Staat uw vraag niet tussen bovenstaande vragen? Neem dan contact op. Wij staan u graag te woord!