Lumag KM1000

Lumag KM1000

Lumag KM1000

Waardering:
100% of 100

Deze krachtige 6,5 pk veeg- en sneeuwschuifmachine heeft een borstelbreedte van 100 cm.

Deze machine wordt geleverd inclusief een opvangbak en een sneeuwschuif!! 

U koopt eigenlijk 3 machines in 1; een veegmachine, een vuilopvangmachine en een sneeuwschuiver. De KM1000 is perfect voor bedrijfsmatig gebruik, als het vegen van allerlei ondergronden zoals asfalt, beton en straatstenen.

Onderstaand meer details en extra informatie.

Regular Price € 1.813,00 Special Price € 1.649,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Meer informatie
TypeBenzine
MotorLuchtgekoelde 1-cil. 4-takt OHV benzinemotor / 6,5 pk / 173 cc
Motor fabrikantLoncin (3 jaar garantie)
Type brandstofEuro loodvrije benzine
Tankinhoud1 liter
Start systeemTrekstarter
Elektrisch startenNee
Breedte machine80 cm
Borstel breedte100 cm
Doorsnede borstel35 cm
Type borstelPolypropyleen
Borstel omwentelingen350 per minuut
Wielen aangedrevenJa
Versnellingen vooruit3
Maximale snelheidStand 1: 2,5 km/u, Stand 2: 3,6 km/u, Stand 3: 4,3 km per uur
Versnellingen achteruit1 ( 2,5 km per uur)
Sneeuwschuif meegeleverdJa, breedte: 105 cm
Opvangbak meegeleverdJa, inhoud: 70 liter
Geluidsniveau98 dB (A)
Gewicht85 kg
Garantie2 jaar en 3 jaar op motor (Loncin)
MerkLumag
VerzendkostenNL: gratis // BE: €27,50

Aandrijving
De achterwielen van de Lumag KM1000 worden aangedreven door een 6,5 pk sterke Loncin benzinemotor. Daarnaast heeft de machine 4 versnellingen (3 voorwaarts en 1 achterwaarts). U hoeft uiteraard niet te schakelen tijdes het vegen, maar zet de machine vooraf in een voor u prettige stand (snelheid).

Borstel
De machine is voorzien van een zwenkbare, in hoogte verstelbare borstel. Hierdoor kunt u met deze machine ook alles naar één kant (en niet alleen maar vooruit) vegen. De veegborstel bestaat uit 24 losse borstels, welke elk individueel te vervangen zijn. Door middel van het inknijpen van één van de rode veiligheidshendels op de duwboom, wordt de borstel in werking gezet.

U kunt de borstelsnelheid van de machine aanpassen afhankelijk van het materiaal dat u opveegt.  De borstelhoogte stelt u zeer eenvoudig in, met het verstelbare extra grote zwenkwiel. De KM1000 is voorzien van een zeer groot zwenkwiel aan de voorzijde (direct achter de borstel), waardoor de machine ook geschikt is voor minder vlakke ondergronden.

Ook de hoogte van de duwboom is in 4 standen verstelbaar zodat u de machine altijd op een ideale werkhoogte kunt gebruiken.

Sneeuwschuif en vuilopvangbak
De vuilopvangbak is voorzien van 4 robuuste zwenkwielen en eenvoudig voor de machine te plaatsen (zie video). De bak sluit prima aan bij de borstel zodat het "opvangresultaat" optimaal is. U kunt de bak eenvoudig leeg maken door deze te verwijderen of door deze met een beugel aan de machine om te kiepen.

Ook de sneeuwschuif is extra robuust. Deze is voorzien van twee steun wielen zodat deze optimaal over de ondergrond rijdt (zie video).

Motor
De krachtige 6,5 pk motor is voorzien van een optimaal olie/luchtfiltersysteem (i.v.m. de grote hoeveelheden stof die kunnen ontstaan bij veegwerkzaamheden in een droge omgeving, is het gebruik van een olie luchtfilter combinatie het beste). De kleinste stofdeeltjes worden door de olie uit de aangezogen lucht gefilterd.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lumag KM1000
Uw waardering
Klantvragen
Geen vragen