Lumag MD300R

Lumag MD300R

Lumag MD300R

Schrijf een review over dit product

De motorkruiwagen van Lumag is zeer praktisch en krachtig! Deze vier wiel aangedreven kruiwagen is voorzien van een 6,5pk/ 196cm³ Loncin benzine motor. Dankzij zijn breedte van maar 80,5 cm past hij door vrijwel elke poort. 

De kruiwagen is ideaal om verschillende materialen op diverse ondergronden eenvoudig te transporteren. Ook zware ondergronden zijn nu geen probleem meer. Het leeg maken van de (metalen) laadbak gebeurt handmatig maar zonder zware lichaamsinspanningen.

€ 1.934,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Meer informatie
MotorLuchtgekoelde 1-cil. 4-takt OHV benzinemotor
Motor fabrikantLoncin (3 jaar garantie)
Cilinder inhoud196 cm3
Tankinhoud3,6 liter
Type brandstofEuro loodvrije benzine
StartsysteemTrekstarter
Afmetingen laadbak (LxBxH)940 x 635 x 330 mm
Max. laadvermogen300 kg
Hydraulisch zelflaadsysteemNee
KiepmechanismeMechanisch
Gasveer ondersteuningNee
Aandrijving4 wiel aangedreven (ketting)
HandremAutomatische veiligheidsrem
Snelheid regelbaarJa, variabel
Max. snelheid vooruit3,6 km/h
Max. snelheid achteruit1,2 km/h
Versnellingen vooruit3
Versnellingen achteruit1
Bodemvrijheid100 mm
Plateau bestuurderNee
Afmetingen (BxLxH)1327 x 750 x 870 mm
Gewicht187 kg
Garantie2 jaar en 3 jaar op motor (Loncin)
Geluidsniveau98 db (A)
MerkLumag
VerzendkostenNL: gratis // BE: €27,50

Lumag motorkruiwagen
De motorkruiwagen van Lumag is zeer praktisch en krachtig! Deze vier wiel aangedreven kruiwagen is voorzien van een 6,5pk/ 196cm³ Loncin benzine motor. Dankzij zijn breedte van maar 80,5 cm past hij door vrijwel elke poort. 

De kruiwagen is ideaal om verschillende materialen op diverse ondergronden eenvoudig te transporteren. Ook zware ondergronden zijn nu geen probleem meer. Het leeg maken van de (metalen) laadbak gebeurt handmatig maar zonder zware lichaamsinspanningen.

Laadvermogen
De maximale belading van de dumper is 300 kg en de inhoud van de bak is 125 liter. De achterwielen worden links en rechts aangedreven door een ketting en een tweede ketting (zowel links als rechts) zorgt voor de aandrijving van de voorwielen. 

Versnellingen
De machine heeft 3 versnellingen voorwaarts en 1 achterwaarts. De voorwaarste snelheid bedraagt maximaal 3,6 km/h en de achterwaartse snelheid bedraagt maximaal 1,2 km/h.

Conclusie
De machine is ideaal voor hoveniers, stratenmakers, bouwvakkers, agrariërs, tuinbouwers etc. Het feit dat deze machine slechts 80,5 cm breed is betekent dat hij bijna overal inzetbaar en zelfs door elke deuropening te transporteren is. De snelheid van deze kruiwagen is variabel in te stellen. De 4 wielen zorgen ervoor dat de machine zeer stabiel is, onafhankelijk van de ondergrond. Zelfs obstakels zijn voor de Lumag motorkruiwagen MD-300R geen probleem.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lumag MD300R
Uw waardering
Klantvragen
Geen vragen