Lumag HC15E-NL Hakselaar

Lumag HC15E-NL Hakselaar

Lumag HC15E-NL Hakselaar

Waardering:
100% of 100

Zeer krachtige elektrische Lumag HC15E-NL hakselaar voorzien van een krachtige 5500 Watt, 400 Volt elektromotor en een Duplex mestrommel. De machine wordt geleverd met een veiligheidsset (bril en gehoorbeschermers). De inworptrechter is verstelbaar middels scharnieren waardoor u de trommel zeer eenvoudig kunt verstellen en reinigen.

De hakselaar is geschikt voor het versnipperen van takken tot een maximale diameter van 100 mm (continu gebruik 80/90 mm). Met de extra lange vultrechter is de Lumag HC15E-NL zeer handig in gebruik.

Startklaar: wij adviseren u deze machine te bestellen inclusief servicebeurt (zie onderstaand bij "aanbevolen producten"). De hakselaar wordt dan volledig gemonteerd, afgesteld en uitvoerig getest. 

Onderstaand meer details en informatie. 

Regular Price € 2.491,00 Special Price € 2.289,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Meer informatie
TypeElektrisch 400 volt
Motor400 Volt / 5500 Watt elektromotor
Motor fabrikantLoncin (3 jaar garantie)
Type brandstofn.v.t.
Tankinhoudn.v.t.
StartsysteemElektrisch
Max. boventrechter invoern.v.t.
Max. zijtrechter invoer100 mm
Toerental messen2800 omw. per min.
Aantal messen/klepels (boveninvoer)n.v.t.
Aantal messen2 stuks duplex trommel (1 contra mes)
MulchenNee
Gratis beschermmiddelenBril en gehoorbeschermers
Machine afmetingen (LxBxH)1.900 x 800 x 1.500 mm
Gewicht170 kg
Garantie5 jaar: deze dient geclaimd te worden. Klik op garantie-service.
MerkLumag
VerzendkostenGratis verzending

Krachtige elektromotor (400 volt)
Zeer krachtige Lumag HC15E-NL hakselaar voorzien van een krachtige 5500 Watt, 400 Volt elektromotor en een Duplex mestrommel. De machine wordt geleverd met een veiligheidsset (bril en gehoorbeschermers). De inworptrechter is verstelbaar middels scharnieren waardoor u de trommel zeer eenvoudig kunt verstellen en reinigen.

Maximale diameter takken: 100 mm
Uiteraard kunt u door allerlei veiligheidsvoorzieningen zeer veilig met deze machine werken. De krachtige 5500 Watt motor zorgt ervoor dat zelfs takken tot 100 mm verhakseld kunnen worden. De grote en extra lange vultrechter maakt het vullen van de machine zeer eenvoudig. De mestrommel met een breedte van 30 cm is voorzien van twee (omkeerbare) messen en een contrames. De HC15E-NL is hierdoor een machine die alles versnippert van takken tot snoeiafval.

Eenvoudige in- en uitvoer
De houtsnippers worden door de afvoerbuis hoog uit de machine geworpen en de richt-plaat bepaald de uitworp stand. De inworptrechter is verstelbaar middels scharnieren waardoor u de trommel zeer eenvoudig kunt reinigen en in elke richting verdraait kan worden. U kunt dus zelf bepalen waar u de opvangzak (kruiwagen, aanhanger etc.) neerzet want de schacht kan naar alle zijden worden ingesteld. De zeer robuuste inworpschacht is scharnierbaar gemaakt waardoor u bij verstoppingen, schoonmaken of vervanging van de messen eenvoudig de invoerschacht naar een zijde kunt laten zakken.

Welke takken verhakselen?
De machine kan zowel takken, struiken, hagen etc. perfect verhakselen. Ook groenafval (zoals snoeiafval van een conifeer) kunt u door de hakselaar laten verkleinen. De machine is echter niet geschikt voor loofafval (zoals bijv. varens). U kunt het verhakselde materiaal natuurlijk perfect als bodembedekking gebruiken.

Deze hakselaar wordt door onze eigen technische dienst volledig aangepast voor de Benelux markt en startklaar geleverd. 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lumag HC15E-NL Hakselaar
Uw waardering
Klantvragen
Geen vragen