Matom Egaliseerder MTEG210EPIC

Matom Egaliseerder MTEG210EPIC

Matom Egaliseerder MTEG210EPIC

Schrijf een review over dit product

Zeer degelijke en zwaar uitgevoerde Matom Egaliseerder voor het egaliseren van beddingen. Breedte 110 tot 210cm. Zeer geschikt voor hoveniers, steenknippers, stratenmakers, tuinders, wegenbouwers etc. 7 Jaar garantie! 

Regular Price € 1.075,00 Special Price € 1.019,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Meer informatie
MerkMatom
VerzendkostenNL: gratis // BE: €27,50

Met de MTEG210EPIC is het mogelijk snel een vlakke baan te creëren. De Egaliseerder is erg makkelijk te trekken en u staat altijd in een optimale werkhouding.

Het is een zeer efficiënt apparaat voor de stratenmaker en hovenier. De Egaliseerder is er voor het egaliseren van grovere beddingen: bijvoorbeeld bij aanleg van tuinen, straatwerk, beachvolley terreinen, rijbakken, maneges, bermen. Bovendien is de Egaliseerder ergonomisch omdat deze rechtopstaand te bedienen is. Niet alleen in zand maar ook in bijvoorbeeld kiezel is de Egaliseerder uitstekend te gebruiken. De grote wielen laten nauwelijks sporen achter op het bed. 

De Egaliseerder heeft ruime stelmogelijkheden. De instelling is traploos. Positie 1 is voor het voorverdelen van het materiaal. Positie 2 is voor de finish. Het afrijblad is van RVS. De scherpe onderkant van het afrijblad is speciaal ontworpen voor het afrijen van verdicht zand.

De breedte is op vele manieren in te stellen van 110 naar 210 centimeter. Dit doet U door de schroefogen los te draaien en vervolgens de maatvoering in te stellen. De wielen kunnen aan de buitenzijde van het kantbord worden bevestigd. Deze zijn traploos instelbaar: van - 4 naar + 32 cm. De handle is 1200 mm lang en bereikt een hoogte van 1400 mm. De Egaliseerder is gegalvaniseerd, robuust en een handig hulpmiddel. De wielen zijn massief. Er is een garantie van 7 jaar van toepassing.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Matom Egaliseerder MTEG210EPIC
Uw waardering
Klantvragen
Geen vragen