Lumag RPi38DE

Lumag RPi38DE

Lumag RPi38DE

Schrijf een review over dit product

Deze krachtige (voorwaarts en achterwaarts lopende) diesel trilplaat heeft een slagkracht van 3960 kg en een grondplaat van 825 x 635 mm. De machine is geschikt voor het verdichten van middele en zware grondsoorten. Tevens voor het aantrillen van straatwerk (middel tot grote oppervlakten).

De RPi38DE is voorzien van een gegoten spuitgiet bodemplaat, dit zorgt voor een altijd vlak resultaat, minder slijtage en minder trillingen. Deze machine wordt geleverd inclusief een speciale transparante PU ondermat (welke beschadiging aan het straatwerk zal voorkomen) en een eenvoudige transport wielenset.

Startklaar: wij adviseren u deze machine te bestellen inclusief servicebeurt (zie "aanbevolen producten" in de linker kolom). De trilplaat wordt dan volledig gemonteerd, afgesteld, voorzien van olie & brandstof en uitvoerig getest. 

Onderstaande meer informatie. 

Regular Price € 3.507,00 Special Price € 3.299,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Meer informatie
TypeDiesel
MotorLuchtgekoelde 1-cil. 4-takt dieselmotor / 9,2 pk / 441 cc
Motor fabrikantLoncin (3 jaar garantie)
Directe injectieJa
Tankinhoud5,5 liter
Type brandstofDiesel
StartsysteemElektrische en trekstarter
Elektrisch startenJa
Spuitgiet grondplaatJa
Grondplaat afm. (LxB)825 x635mm ( incl. 2 verbreders van 80mm )
Slagkracht3960 Kg / 40 kN
Trillingsniveau (vpm)4.810 p/min.
Trilfrequentie70 Hz
Diepte werking50 cm
Prestatievermogen416 m2
Voor- en achteruit schakelingJa, mechanisch
Werksnelheid vooruit0-25 m. per min.
WatertankNee
Klimvermogen30%
RubbermatJa
TransportwielenJa
Geluidsniveau108 dB (A)
Gewicht282 kg
Garantie2 jaar
MerkLumag
VerzendkostenNL: gratis // BE: €27,50

Werkzaamheden
De krachtige (voorwaarts en achterwaarts lopende) Lumag RPi38DE DIESEL trilplaat is geschikt voor zowel het verdichten van middel tot zware ondergronden als het aantrillen van straatwerk (middel tot middelgrote oppervlakten). Uitstekend geschikt voor het verdichten van zand, grind etc. Zeer stabiele opbouw van de machine waarbij de motor door een zwaar belastbaar raamwerk wordt beschermd.

Uitermate praktisch
Eenvoudig te bedienen met een hoge dieptewerking en traploos regelbaar voor- en achteruit instelling. De trilplaat is aanzienlijk handiger in gebruik dan een alleen vooruit lopende trilplaat.

Elektrische start
De machine is voorzien van een elektrische start maar starten d.m.v. de trekstarter is ook mogelijk. De RPi38DE wordt nu geleverd inclusief een speciale transparante PU ondermat welke beschadiging aan het straatwerk zal voorkomen en de slagkracht kan dempen en een eenvoudige transport wielenset.

Dieselmotor
De unieke compacte Loncin dieselmotor levert tot 25% meer vermogen en is optimaal uitgebalanceerd. Hierdoor onstaat minder vibratie en extra geluidsreductie.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lumag RPi38DE
Uw waardering
Klantvragen
Geen vragen