Lumag SSA400G

Lumag SSA400G

Lumag SSA400G

Schrijf een review over dit product

Deze unieke professionele benzine zaag- en kloofmachine SSA400G van Lumag combineert drie machines in één. De machine zaagt uw hout op de gewenste lengte en klooft daarna het gezaagde stuk hout in 2 of 4 delen. Daarna worden de gekloven houtdelen via een transportband afgevoerd. De kloofzaagmachine is voorzien van een krachtige 13 pk benzinemotor waardoor hij overal inzetbaar is.

Onderstaand meer details en extra informatie.

€ 7.863,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Meer informatie
TypeBenzine
MotorLuchtgekoelde 1-cil. 4-takt OHV benzinemotor / 13 pk / 389 cc
Motor kloofmachineLoncin ( 3 jaar garantie! )
Motor kettingzaagHydraulisch, max. 7.200 omw/per min.
Zwaardketting K2L-BL-072, 325.058"/ 1,5 mm
Max. zaaglengte550 mm
Zaagdoorsnedemax. 380 mm
Kloofdoorsnedemax. 380 mm
Kloofsnelheid voorwaarts4 cm/sec.
Kloofsnelheid achterwaarts3cm/sec.
Kloofkracht10 ton
Verpakkingsmaten (L/B/H)machine: 1800 x 720 x 1100 mm, transportband: 1870 x 360 x 560 mm
Gewicht netto415kg
Gewicht bruton.v.t.
Garantie-
MerkLumag
VerzendkostenNL: gratis // BE: €27,50

Deze unieke professionele zaag- en kloofmachine SSA400G van Lumag combineert drie machines in één. De machine zaagt uw hout op de gewenste lengte en klooft daarna het gezaagde stuk hout in 2 of 4 delen. Daarna worden de gekloven houtdelen via een transportband afgevoerd. De kloofzaagmachine is voorzien van een krachtige benzinemotor waardoor hij overal inzetbaar is.

Met deze zeer krachtige 13 pk benzine zaag kloofmachine kunt u erg veilig hout kloven maar uiteraard is uw kloofopbrengst vooral veel hoger dan als u beide bewerkingen (kloven en zagen) separaat moet uitvoeren.

U kunt stammen tot 38cm doorsnede aanvoeren. Met een hydraulisch aangedreven kettingzaag zaagt u de stam op de gewenste lengte, het hout valt daarna voor de kloofinrichting, die met een hydraulische kloofkracht van 10 ton het hout zal kloven. Daarna komt het hout op een 3,2 meter lange transportband die het naar een door u gewenste plaats transporteert (u maakt een berg met gekloofd hout of laat het hout direct in transport zakken of aanhanger vallen). De maximale uitworp hoogte is 2 meter. Het kloven en zagen kan door het gebruik van twee hydraulische pompen gelijktijdig plaatsvinden.

De machine kan gemiddeld tot 5-8 kuub per uur kloven. Uiteraard zijn hierbij factoren als aanvoer, gelijke stamdikte en soort hout van belang. De machine staat op een transport onderstel en is voorzien van een trekhaak koppeling (alleen te gebruiken op eigen terrein).

Deze machine wordt uitsluitend geleverd door een erkende Matom dealer. De machine wordt volledig gemonteerd bij u afgeleverd.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lumag SSA400G
Uw waardering
Klantvragen
Geen vragen